Apparently I Did It AGAIN

Original blog

My holiday’s ending AGAIN and I didn’t post stuffs AGAIN.

So here’s the list of post I owe to you guys :

1. Top 10 Manga (that you can read for free with a link) It’s gonna be a series, I think, with many genres. The first post I was going to write was gonna be the top 10 One Shot Horror. The ones that made me get nervous to look at the mirror and frantically search for the light switch when it’s dark.

2. Top 10 Free Games ( again with a link!) I post something similar a few years back with a terrible layout and link provided that are broken. So I’m thinking of reposting it again with new games I’ve found out. Also, the ones I’ll be posting are all gonna be free. The first post was gonna be a list of games that doesn’t need to be downloaded to play.

3. The Old and New Disney Movies. Disney made my childhood but watching their latest movies and rewatching their old ones made me realize how much difference they had. It’s gonna be a post about just that, and the Pro and Cons that comes along with it.

4. A Real Author’s Note for TLHC. *switching to Indonesian cuz the novel was Indonesian*. Aku barusan baca ulang Author’s Note-ku di TLHC dan menyadari HOLY SHIT ini gak seru blas. Ada buanyak info tentang TLHC yang sebenarnya belum aku ceritain jadi aku berencana mau nulis itu di wordpressku dan ngepost linknya di compilation-nya TLHC di sini.

5. Ngomong – ngomong tentang compilation-nya TLHC aku sadar banget klo tidak seperti AYWMEN sama TDV, aku nggak bikin page khusus buat TLHC. Aku juga sadar banget klo ini menyusahkan para pengunjung/pembaca blog ini untuk menemukan TLHC (padahal itu karya pertamaku  yang relationshipnya cukup dewasa lhoo!) Alasan untuk ini itu simpel! Aku masih dalam proses menulis (baca : menelantarkan ide – ideku dan tidak menulisnya karena idenya bagus tapi belum bisa dikembangin) novel – novel pendek macam TLHC gitu. Dijadiin novel panjang ga cocok. Jadi cerita pendek kepanjangan. Hais. Repot. Jadi niatku ide – ide macam gitu bakal aku jadiin cerita semua lalu dimasukin ke page khusus. Masalahnya, sejauh ini cuma 1 cerita yang jadi, ya TLHC ituu.

Jadi sekarang kalian semua tahu, kenapa TLHC so lonely, ga punya page de el el.

6. WRITE MOREEEE. I said I was writing a story (which is true) but now I’m STUCK, AGAINNNN.

ARGHHHHHHHHHHHHHHHH

Ok bye.

Peace out!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Misty Angel

Whispers in the woods

Field of Thoughts

I hereby sow my thoughts and interests here.

Talanimo

Where all thoughts are spoken

Teras Rumah

Bercerita di sini

Hilda Punya Cerita

Temukan ceritamu di sini!

PG16

Teknologi Cinta

Sebuah Kisah

cinta. perjalanan. kenangan

BEYOND MY MIND

by Feratry Salindri

Bibliophile

Seorang anak kecil pun bahagia ketika bisa membaca dan menulis

%d bloggers like this: